Marija Berilažić & Miloš Milinković

Treneri za teambuilding, edukativne i slobodne aktivnosti

Tim iz organizacije „Rent a party Montenegro“ biće zadužen za nezaboravne team buildinge i slobodne aktivnosti za sve učesnice kampa.

Polaznice kampa očekuju aktivnosti usmjerene na međusobno upoznavanje i zbližavanje, jačanje timskog duha, timskog rada, edukativne radionice, tematske zabavne večeri te razne druge aktivnosti koje će osigurati da se slobodno vrijeme kampa, koje će biti upotpunjeno raznim aktivnostima, pamti dugo.

Iza organizacije koja je dobro poznata djeci širom Crne Gore, stoje ljudi koji su za dvije godine postojanja radili sa preko 30.000 djece širom Crne Gore i koja iza sebe ima veliki broj projekata koji su usmjereni na djecu i za djecu. Tim „Rent a party Montenegro“ svoje aktivnosti imao je priliku da oproba i u inostranstvu, te aktivno radi pored maternjeg na još pet stranih jezika.

Marija i Miloš,  radili su i aktivno rade na akreditovanim programima edukacije namjenjenih mladim ljudima, osmišljavanju i sprovođenju teambuilding aktivnosti za djecu i odrasle, te se mogu pohvaliti i učešćem i usavršavanjem na brojnim seminarima u zemlji i inostranstvu odakle i dolazi njihova ekspertiza za ovu oblast.