Program kampa

Programski sadržaj kampa usmjeren je ka razvoju individualnih tehničkih obučenosti, prilagođenih individualnim karakteristikama svakog polaznika kampa.

Takođe svaki učesnik kampa će proći testiranje i dijagnostiku motoričkih sposobnosti,na osnovu kojih će se uraditi analiza, sačiniti individualni izveštaj i dati plan i preporuke za usmjerenje u narednom periodu.

U toku trajanja kampa će se vršit i edukacija iz oblasti psihologije sporta, zdrave ishrane, fer pleja, borbe protiv nasilja i zabrane korišćenja nedozvoljenih supstanci u sportu, kao i razvoju i podsticanju prijateljstva među djecom, poštovanju individualne i kulturne različitosti, kao i razvoju timskog duha i saradnje.

U okviru programskim aktivnosti, planirane su zabavno – edukativne aktivnosti, izleti, krstarenja i druženja.

Dnevni plan

Jutarnji trening

Sa naglaskom na razvoj individualnih sposobnosti, pod nadzorom stručnog kadra i Jovankom Radičević kao i brojnih rukometnih zvijezda koji će posjetiti kamp. Učenje osnova fizičke pripreme kao i mnogobrojna testiranja uz stručnu pomoć kondicionog trenera.

Slobodne aktivnosti

zabavno – edukativne aktivnosti, izleti i krstarenja i druzenja na bazenima i plaži

Popodnevni trening

Sa naglaskom na razvoj individualnih tehničkih sposobnosti, I grupna saradnja pod nadzorom stručnog kadra i Jovankom Radičević kao i brojnih rukometnih zvijezda koji će posjetiti kamp.

Cijena kampa

Cijena kampa uključuje:

-smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Sato na bazi punog pansiona (doručak – švedski sto, ručak, večera – set meni prilagođen ishrani sportista i užina)
-Pristup hotelskoj plaži I bazenu – Izleti i krstarenja.

500

Kontaktirajte nas

+382 (0) 67 301 177  /  info@jr4.me