MEĐUNARODNI RUKOMETNI KAMP JOVANKA RADIČEVIĆ ZA DJEVOJČICE OD 12 DO 18 godina

BAR, CRNA GORA 19.06-03.07.2023

PRVA SMJENA 19-26.06.2023

DRUGA SMJENA 26.06-03.07.2023

 

 

 

Moji snovi:

Imala sam čast i privilegiju da rukomet kao sport doživim na talasima zabave, druženja ali i uspjeha. Bilo je to jedno zabavno putovanje, sa mnogo rada, discipline, odricanja, neprospavanih noći, osjećaja tuge ali i radosti. Prisjećajući se mojih prvih rukometnih početaka, sport je oduvjek bila moja velika ljubav. Maštala sam o tome i vjerovala da ću jednog dana biti najbolja profesionalna rukometašica i da ću igrati u najboljim klubovima u Evropi, a najveća želja mi je bila da jednog dana obučem dres svoje reprezentacije i da ostvarim najveće rezultate. Moj san se ostvario! Zato želim da i vi sanjate i odlučno i hrabro koračate ka svojim snovima, uz vjeru da kada daješ sebe iskreno, uz veliki rad i disciplinu, vaši snovi će postati stvarnost! Tako se i rodila ideja o pokretanju prvog međunarodnog kampa ‘’JR4’’ jer želim da podijelim sa vama svoje bogato iskustvo i pomognem vam da ostvarite u ono što vjerujete, da pomognem mladim i talentovanim djevojčicama koje žele profesionalno da se bave rukometom da razviju svoj talenat, i unaprijede svoju obučenost, da ih motivišem da počnu da sanjaju velike snove…Okupila sam oko sebe dobar tim, stručnih i iskusnih trenera, ali i veliki broj rukometnih zvijezda sa željom da podstaknem prijateljstva među djecom, da ih naučim poštovanju individualnih različitosti, kulturne i tradicionalne različitosti, timskog duha i saradnje, jer to je ono što je meni nedostajalo u tom uzrastu. Želiš li da i tvoji snovi postanu stvarnost?! Pa hajde pridruzi nam se!

Naš tim:

Jovanka Radičević

Jovanka Radičević

Najbolji strijelac EHF Lige šampiona svih vremena

Prikaži biografiju

Robert Papić

Robert Papić

Viši sportski trener rukometa   EHF Master Coach

Prikaži biografiju

Prof Marko Vukotić

Prof Marko Vukotić

Trener snage i kondicije Nutricionista

Prikaži biografiju

Mr sci Tatjana Mitrović

Mr sci Tatjana Mitrović

Magistar Sportske psihologije,
Homeopata i Hipno terapeut

Prikaži biografiju

Goran Simić

Goran Simić

Diplomirani trener rukometa 
Trener Golmana

Prikaži biografiju

Marija Berilažić & Miloš Milinković

Marija Berilažić & Miloš Milinković

Treneri za teambuilding, edukativne i slobodne aktivnosti

Prikaži biografiju

dr Olivera Prodanović

dr Olivera Prodanović

Direktor Antidoping komisije u Crnoj Gori

Prikaži biografiju

Kome je kamp namjenjen?

Međunarodni Rukometni kamp Jovanka Radičević  ‘’ JR4 ‘’ – namijenjen je talentovanim djevojčicama koje se bave rukometom  uzrasta od 12 do 18 godina. Cilj kampa JR 4 – je stručno pedagoško usavršavanje, mladih rukometašica koje će se usavršavati kroz edukacije i praktične trenažne procese sa posebnim inovativnim i kreativnim metodama pripremljenim od strane stručnog rukovodioca kampa Roberta Papića.

Gdje i kada će se održati kamp?

Prvi mađunarodni rukometni kamp JR4 će se održi u Baru – Crnoj Gori, u periodu od 19.06  do 03.07.2023. godine. Svi treninzi će biti prilagodjeni nivou znanja i sposobnosti polaznika kampa koji će biti selektovani u dvije smjene. Prva smjena kampa će biti organizovana od 19 do 26 Juna 2023. godine, dok će druga smjena biti organizovana od 26 Juna do 03 Jula 2023. godine.

Ko je rukovodilac kampa?

Rukovodilac kampa je Jovanka Radičević, dok je stručni rukovodilac kampa Robert Papić.

Ko su gosti kampa?

U toku trajanja kampa će gostovati najbolji rukometni treneri kao i visokokvalifikovani stručnjaci iz oblasti sporta kao i najveće rukometne zvijezde – aktivne rukometašice koje su zajedno igrale sa Jovankom Radičević u svim Evropskim klubovima. Oni će prenositi svoje iskustvo I znanje a praktičnim radom uticati na unapređenju i razvoju izražavanja talenta i napretka kod djevojčica koje se bave rukometom.

Koje vidove edukacije "JR4" kamp pruža?

Polaznici kampa biće takodje edukovani iz oblasti mentalnog zdravlja, zdrave ishrane, fer pleja, borbe protiv nasilja i zabrane korišćenja nedozvoljenih supstanci u sportu, kao i razvoju i podsticanju prijateljstva među djecom,  poštovanju individualne i kulturne različitosti, kao i razvoju timskog duha i saradnje.

Koje su dopunske aktivnosti?

Pored stručne I praktične edukacije, polaznike kampa očekuje i dobra zabava, krstarenja Barskom obalom, kao I krstarenja skadarskim jezerom, osmjeha na licu I lijepih I nezaboravnih trenutaka.

Dobrodošli!

Hotel i Sportski tereni

Hotel Princes Bar

Smješten na najatraktivnijem dijelu Bara, uz šetalište, pored mora, hotel je okružen zelenilom, Muzejom (nekadašnjim dvorskim kompleksom) i sportskim terenima.

Ime „Princess“ je dobio po princezama, lijepim i obrazovanim kćerima crnogorskog kralja Nikole, koje su se u svoje vrijeme odmarale na ovom prostoru, a svojim udajama povezale Crnu Goru sa uticajnim evropskim dvorovima krajem XIX i na početku XX vijeka.

Hotel je samo stotinak metara udaljen od gradske Marine i lučkog pristaništa sa kojeg nekoliko puta nedjeljno plove putnički brodovi u pravcu Italije.

Na samo 4 kilometra od hotela nalazi se Stari Bar, jedno od najstarijih fortifikacijskih naselja na jugoistočnoj obali Jadranskog mora. U podnožju ovog drevnog grada živi više od 2 000 godina jedna od najstarijih maslina na svijetu – Stara maslina na Mirovici

Udaljenost  hotela Princes od aerodroma:
Podgorica – 46 km
Tivat – 58km

Smještaj

Hotel „Princess“ raspolaže sa 135 soba. Od toga izdvajamo 72 „connecting“ sobe, 36 soba sa francuskim ležajem, 36 soba sa „king size“ krevetima, 12 Deluxe apartmana (85 m2), 15 Junior apartmana (50 m2) i dvije sobe prilagođene potrebama osoba sa invaliditetom.

Standardne sobe: 108

– direktni pogled more – 9

– bočni pogled more – 42

– pogled park – 57

Junior apartmani: 15

Deluxe apartmani: 12

 

Wellness i Spa centar

Dok boravite u hotelu „Princess“, učinite nešto za vaše zdravlje i ljepotu. Na raspolaganju su vam:

* Rimska i finska sauna

* Tursko kupatilo

* Razne vrste masaža

* Spa tretmani

* Hidromasažna kada

* Tuševi doživljaja

* Solarijum

* Unutrašnji bazen (13×7 m, temperatura vode 26⁰C)

* Spoljašnji bazen (20×10 m)

* Fitness sala

* Kids club – prostor za djecu

Hotel posjeduje sopstvenu plažu.

Sportska dvorana Topolica

Sportska dvorana Topolica je otvorena 23. novembra 2009.godine . Ona je jedna od najsavremenijih dvorana ne samo u Crnoj Gori, već i šire.

U prizemlju je igralište za košarku, rukomet, odbojku i ostale dvoranske sportove od 1.290 kvadrata u kojem se nalazi 2.625 mjesta za sjedjenje.
U dvorani su i teretana od 300 kvadrata i 330 kvadrata poslovnih prostora, šest svlacionica, prostorije za sudije, komesare, doping kontrolu, redare, osobe sa posebnim potrebama, pa ispunjava sve standarde za medunarodna takmicenja.

Sportski tereni na Madžarici

Tereni na Madžarici se nalaz u neposrednoj blizini Hotel Princes. Obuhvataju zemljišni prostor od 102.188 m2. U okviru kompleksa  nalazi se  fudbalski i atletski stadion, moderno opremljene svlačionice i magacinski prostor.Takodje i restoran sa terasom koja gleda na terene i more, a sa njegove sjeverne strane nalazi se parking sa 200 mjesta za parkiranje.

Cijena kampa

Cijena kampa uključuje:

-smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Princes **** na bazi punog pansiona (doručak – švedski sto, ručak, večera – set meni prilagođen ishrani sportista i užina)
-Pristup hotelskoj plaži I bazenu – Izleti i krstarenja.

550

Kontaktirajte nas

+382 (0) 67 301 177  /  info@jr4.me