Prijavi se za JR4 kamp

Prijavi se:

Uslovi:

Uslovi i odredbe

Prijavom za učešće na Međunarodni Rukometni kamp’ JR4’  u organizaciji NVO  JR4, u daljem tekstu “JR4”, podliježete ovim uslovima i odredbama. Registracijom za bilo koji od naših događaja putem e-pošte ili online, klijent prihvata i obavezuje se na ove uslove i odredbe.

Registracija

Registracija se može izvršiti online ili putem e-pošte ispunjavanjem obrasca za registraciju. Po dobijanju potvrde registracije za učešće na kamp, klijent će dobiti račun i uputstvo za uplatu u roku od 24 sata.

Plaćanje

Cjelokupni iznos  kotizacije od 550,00 EUR, mora biti uplaćen u roku od 7 radnih dana od datuma prijave, odnosno od  izdavanja računa, osim ako nije drugačije dogovoreno. Plaćanje je moguće izvršiti bankovnim prenosom, na žiro račun NVO JR4 kod Hipotekarne banke AD Podgorica na broj 520000000002266092.

Ukoliko se radi o uplatama iz inostranstva plaćanje je moguće izvršiti putem deviznog računa: ME25520042000001557832, HBBAMEPGXXX, Hipotekarna Banka AD Podgorica-Montenegro

NVO “JR4” nije odgovoran za bilo kakve dodatne naknade bankovnog prenosa koje mogu nastati kao rezultat plaćanja po ovom osnovu i poslovanja u stranoj valuti.

Politika otkazivanja i refundiranje

Otkazivanje prijave može se prihvatiti samo u pisanom obliku poslatom putem e-maila, na adresu office@jr4.me. Otkazivanje prijave na događaj predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupan iznos kotizacije:

  • 50% ako se učešće otkaže 90 dana prije početka,
  • 100% ako se učešće otkaže 30 dana prije početka,

Novac će biti vraćen na izvorni način plaćanja koji je klijent koristio prilikom plaćanja kotizacije

Osiguranje

Svaki polaznik kampa mora imati važeće međunarodno osiguranje napravljeno u svojoj zemlji prije dolaska na kamp, sa rokom važenja za smjenu koju je prijavljen!

Cijena kampa uključuje:

-smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Princes **** na bazi punog pansiona (doručak – švedski sto, ručak, večera – set meni prilagođen ishrani sportista i užina)
-Pristup hotelskoj plaži I bazenu – Izleti i krstarenja.

550

Vijesti

DEJMO, KRIM!

Borba za četvrfinale EHF Lige šampiona   Nastavak borbe za plasman u četvrfinale EHF Lige šampiona izmedju RK KRIM Mercator I CS Rapid iz...