Prijavi se za JR4 kamp

Prijavi se:

Uslovi:

Uslovi i odredbe

Prijavom za učešće na Međunarodni Rukometni kamp’ JR4’  u organizaciji NVO  JR4, u daljem tekstu “JR4”, podliježete ovim uslovima i odredbama. Registracijom za bilo koji od naših događaja putem e-pošte ili online, klijent prihvata i obavezuje se na ove uslove i odredbe.

Registracija

Registracija se može izvršiti online ili putem e-pošte ispunjavanjem obrasca za registraciju. Po dobijanju potvrde registracije za učešće na kamp, klijent će dobiti račun i uputstvo za uplatu u roku od 24 sata.

Plaćanje

Cjelokupni iznos  članarine od 500,00 EUR, mora biti uplaćen u roku od 7 radnih dana od datuma prijave, odnosno od izdavanja računa, osim ako nije drugačije dogovoreno. Plaćanje je moguće izvršiti bankovnim prenosom, na žiro račun NVO JR4 kod Hipotekarne banke AD Podgorica na broj 520000000002266092.

Ukoliko se radi o uplatama iz inostranstva plaćanje je moguće izvršiti putem deviznog računa: ME25520042000001557832, HBBAMEPGXXX, Hipotekarna Banka AD Podgorica-Montenegro

NVO “JR4” nije odgovoran za bilo kakve dodatne naknade bankovnog prenosa koje mogu nastati kao rezultat plaćanja po ovom osnovu i poslovanja u stranoj valuti.

Politika otkazivanja i refundiranje

Otkazivanje učešća na kampu bez naknade moguće je do 30 dana prije početka kampa, o čemu je korisnik dužan u pisanom obliku obavijestiti organizatora kampa NU ”JR4”, putem e-maila: office@jr4.me. 

Povraćaj novca za članarinu, umanjenog za troškove bankarske provizije, će biti izvršeno na izvorni žiro račun koji je klijent koristio prilikom plaćanja članarine, u roku od 15 dana od otkazivanja.

Otkazivanje učešća u kampu manje od 30 dana predstavlja osnov za obračun 100% naknade koja pripada organizatoru kampa NU ‘’JR4’’ u odnosu na ukupan iznos cijene članarine kampa.

Osiguranje

Svaki polaznik kampa mora imati važeće međunarodno osiguranje napravljeno u svojoj zemlji prije dolaska na kamp, sa rokom važenja za smjenu koju je prijavljen!

Cijena kampa uključuje:

-smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Sato na bazi punog pansiona (doručak – švedski sto, ručak, večera – set meni prilagođen ishrani sportista i užina)
-Pristup hotelskoj plaži I bazenu – Izleti i krstarenja.

500

Vijesti

DEJMO, KRIM!

Borba za četvrfinale EHF Lige šampiona   Nastavak borbe za plasman u četvrfinale EHF Lige šampiona izmedju RK KRIM Mercator I CS Rapid iz...