Bar da bude domaćin rukometnog kampa JR4 za djevojčice

by | mar 24, 2023 | Uncategorized | 0 comments

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas proslavljenu crnogorsku rukometašicu Jovanku Radičević. Oni su razgovarali o ideji organizacije Rukometnog kampa za djevojčice u Baru, koji bi nosio ime naše rukometašice, navodi se u saopštenju.

Međunarodni kamp, namijenjen djevojčicama od 12 do 18 godina iz država regiona, okupio bi veliki broj stručnjaka i trofejnih trenera iz oblasti rukometa koji bi djeci prenosili svoja znanja i iskustva.

Predsjednik Raičević pozdravio je ovakvu ideju i zahvalio se što su prepoznali potencijale koje Bar nudi za razvoj ove ideje, posebno u smislu sportske infrastrukture i ambijenta koji je idealan za razvoj mladih talenata u sportu.

On je najavio da će lokalna uprava podržati ovakav projekat jer je sport najbolji reprezent i grada i države, ali i da je ovo sjajna prilika da mladi uče od najboljih u rukometu.

Radičević je poručila da je za Bar vežu prvi koraci u sportu te da želi da omogući mladima da uz velike rukometne zvijezde razvijaju svoje potencijale i postanu vrhunski sportisti.

Sa sastanka je poručeno da će zajedničkim naporima ovaj Međunarodni kamp sigurno postati tradicionalni sportski događaj u Baru, te da se njegova relizacija očekuje u junu naredne godine, zaključuje se u saopštenju